Снимка БГНЕС, архив
fallback

Служителят от ДАИ в Пловдив, който свали номерата на репатрак и отне шофьорската книжка на работник в общинското предприятие "Паркиране и репатриране", ще бъде наказан, защото е превишил правата си, предава NOVA.

Това съобщиха от Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация". Колата беше репатрирана заради неправилно паркиране.

"На 16-ти получихме писмо от ДАИ София, в което пише, че отменят предварителната административна мярка. На следващия ден получихме регистрационния номер на репатрака, както и шофьорската книжка на нашия служител.

От ДАИ не получихме становище по казуса”, обясни Нъшан Деркалестаниан, директор на ОП „Паркиране и репатриране”-Пловдив. Очаква се след Великден Дисциплинарната комисия да уточни какво ще е наказанието за служителите на ДАИ.

Вероятно наказаните ще са четирима. А вътрешната проверка се е забавила, тъй като служителят, чийто автомобил е бил вдигнат и е свалил регистрационните табели на репатрака, веднага е излязъл в болничен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Алекс

преди 1 месец

Така и не разбрахме дали репатрака е бил редовен.Имал ли е тахограф и картата на водача била ли е поставена в него?

15

Радослав

преди 1 месец

До 14: те държавните хрантутници не си знаят правомощията и задълженията, ти очакваш редовият гражданин да ги знае.

14

Да се знае

преди 1 месец

никой освен полицията със съответното разрешение черно на бяло няма право да ви пипа номерата на колата, и съответно имате пълното право да го наритате като куче ! знайте си правата !

fallback