Снимка БГНЕС, архив

Непълнолетен е задържан заради сбиване между тийнейджъри в Пазарджик.

Сигнал за случилото се бил получен снощи малко след 18.30ч. в РУ-Пазарджик. Според първоначалните данни, постъпили в полицията, възникнало спречкване между две групи младежи в района на ул. „Осми март" и бул."Хр.Ботев" край сградата на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт в града.

Неофициалната версия за спречкването е размяна на „закачки" в социалната мрежа между двете групи. „Правили са се на интересни, но дори и да е имало някакъв спор, той не се решава с размяната на юмруци", коментира говорителят на местната полицейска дирекция Мирослав Стоянов.

При спречкването един от учениците е нанесъл удари на две момчета –на 14 и 15 години , след което те са били откарани за преглед в областната държавна болница в града. За радост пострадалите не са с тежки травми и наранявания, потвърди Стоянов, пише "24 часа".

На мястото били изпратени екипи на РУ-Пазарджик, като в резултат на проведените действия полицаите установили самоличността на побойника. Оказало се, че това е 15-годишен тийнейджър, също от Пазарджик. Той е задържан за срок от 24 часа, а по случая се води бързо производство. Работата продължава от разследващ полицай, криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase