Футболистът на "Атлетик" (Куклен) Виделен Сердарски e с 4 шева, след като му бе нанесен побой на полувремето при гостуването на "Несебър" в Югоизточната "В" група. Заради това съотборниците му отказаха да излязат за второто полувреме и мачът бе прекратен при 0:0.

Сердарски е освободен за домашно лечение, след като е получил шевовете на челото.

В съблекалнята на гостите нахлуват няколко лица, сред които основният спонсор на "Несебър", и се саморазправят с футболистите.

Двубоят е прекратен и е извикана полиция. Цялата съблекалня на отбора на "Атлетик" е в кръв. Пострадал е още един играч.

Дежурен делегат на двубоя е Васко Петев от Хасково. Очаква се на база на неговия доклад да последват жестоки санкции за отбора на "Несебър".

"Несебър" води люта битка за промоция с отборите на "Саяна" (Хасково), "Спартак" (Пловдив) и "Гигант" (Съединение). "Атлетик" е осми в класирането.

Във втори пореден мач тимът на "Сливен" направи 0:0. Сега като гост на "Асеновец" в Асеновград, а в първия пролетен кръг направи същото и срещу "Гигант". За целия есенен полусезон "Сливен" в 19 мача записа 1 победа, 1 равен и 17 загуби с голова разлика 16:104.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase