Снимка: БГНЕС
fallback

Относно проведените днес, 10 февруари, нерегламентирани протести на няколко гранично-пропускателни пункта в страната от привърженици на политическа партия, Министерството на вътрешните работи призовава всеки български гражданин към спазването на Закона за събранията и митингите, съобщиха от МВР.

Oще по темата
Предвид нарушаването на обичайния ритъм на работа и на реда около граничните пунктове Лесово, Кардам и Калотина, полицията си запазва правото да предприеме мерки за предотвратяване и недопускане на следващи подобни противозаконни прояви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

Анонимен

преди 4 месеца

Престанете да слушате това МВР. Те не трябва в нищо да се бъркат...

86

Анонимен

преди 4 месеца

Изорите се манипулират от Козяк 16 ! От там минават първо и социолозите . Всичко е под техен контрол никой негласув нито за ППДБ нито за ГЕРБ нито за ДПС но те винаги ще са напред както и да гласуваме докато контрола на всички ведомства е в Козяк 16. Няма ли въоръжент бунт това винаги ще е така докато несъсипят тотално държавата

85

Анонимен

преди 4 месеца

То е недопустимо и да ни управляват от чуждото посолство, ама на - вече 20+ години все така е. Недопустимо е тук марионетки да са картофи, ти"кви, пра=сета и всякакви други клойни с празни глави и пълни джобове ама на - и това е налице вече 35 години.

fallback