Снимка: БГНЕС
fallback

Жена на 30 години е настанена в болница със счупен таз след пътен инцидент тази сутрин в Стара Загора, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за катастрофата е получен минути след 7:00 часа. По първоначална информация на кръстовището на бул. "Патриарх Евтимий" и ул."Радост" на пешеходна пътека лек автомобил "Опел", управляван от 72-годишен мъж, е ударил 30-годишна пешеходка.

Пострадалата е без опасност за живота, допълват от полицията.

Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, отчетени са отрицателни резултати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 4 месеца

Не винаги хората с колите са виновни на 100%. Днес сутринта към 7:30 дъжд вали, мрак е. На пешеходната на една малка уличка, на която никой не пресича гледам колата отсреща минава през пешеходната. Тази зад нея спира рязко, защото явно има човек. В този миг буквално минавайки на нея с 10 гледам черна сянка от главата до петите. Натиснах спирачката, но спрях върху самата пътека. Човека нямаше как да мине. Изръкомаха нещо, аз му махнах, за да се извиня и потеглих, за да може да мине. Беше ми тъпо.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Мене ме е страх от огруханите и от луксозните коли. Средния клас коли са по добри собственици и шофьори. Мутрите не спазват правила и никой нищо не им казва. На нашата улица и тая вечер правеха гонка около осем и половина вечерта. Един джип караше бясно без никакви правила.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Обикновенните хора и мутрите не спазват правилата. Средната класа ги спазва поне малко повече.

fallback