Снимка: БГНЕС
fallback

Институциите проверяват имало ли е насилие над дете в детска градина в Плевен, а кметът на градан д-р Валентин Христов очаква доклада от проверката по случая.

Общината се самосезира за инцидент в детска градина "Първи юни", след като родителите съобщиха в социалните мрежи, че персоналът е упражнил насилие върху детето.

Твърденията на родителите се отнасят за случаи в яслената група. Те са подали и сигнал в Прокуратурата, съобщава БНР. Проверката ще продължи 10 дни.

От отдел "Закрила на детето" също проверяват случая.

"Първо, като родител, тъй като аз съм баща на три дъщери, това, което видях е ужасно, и не смятам, че родител може да причини такова нещо на детето си. Просто не бих го допуснал. Като лекар, тези синини изглеждат, че са отскоро, но аз не съм специалист, така, че родителите са потърсили съдебен лекар, който е специалист в това нещо, и той ще даде най-компетентното си мнение. Ако изнесената от родителите информация се потвърди, ще бъдем безкомпромисни", заяви д-р Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 месеца

Свободно отглеждани кокошки.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко идва от семейната двойка., драги ми смехурко.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Масово тия учителки в детските градина пуснах децата да играят навън, те седнат на пейката и почнат клюките, ровят в телефоните, децата стават, падат, бият се, ония станат им се скарат, и айде. Съвременните педагози нямат нравствено-възпитателен подход.

fallback