Снимка: БНТ
fallback

Луксозен автомобил с украинска регистрация заседна в пясъка на Северния плаж в Бургас.

Задните гуми на колата са потънали до половината. Вероятно шофьорът е правил опити да потегли, но не е успял.

Полицейски служители са на място, предаде БНТ. Друга кола се опитва да изтегли с въже автомобила от пясъчната ивица. Шофьорът на украинския автомобил също е на място, но отказа да даде информация защо е паркирал върху пясъка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Bg

преди 8 месеца

Нагли хохли, бегайте у вас, тоя анонимния укрофил, ами вземай ги тия продавай си парцалите и отивай си купи къща във възлюбената ти хохляндия там с тях да живееш !

71

Анонимен

преди 9 месеца

"Толкова съм отвратен от руските лъжи,че дори мога да си представя как нарочно са организирали това за да може да сипем негативи срещу украйнците." ..................... Евала, пичч! Каква прекрасна демонстрация си направил на акъла, капацитета и адекватността на жълтопаветния планктон у нас. Просто брилянтно показнО.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо много постно поднасяте новината, що така? Да вземете да напишете цялата информация? Че колата е луксозен ягуар, управляван от 40-годишна украинка, която е с т.нар. временна закрила и живее в хотел в Слънчев бряг на наша издръжка. Че на задната седалка е имало двама украинци, които чудно как ли са преминали границата, а не са на фронта. Че въпреки бруталното обяснение как е помислила, че пясъчният плаж е кей и затова е карала по него, не са и взети проби за алкохол и наркотици... и т.н, и т.

fallback