Снимка: БГНЕС
fallback

Мъж на 27 години е загинал при тежка катастрофа край павликенското село Мусина, съобщиха от Областната дирекция на полицията във Велико Търново.

Произшествието е станало около 15:00 часа. По първоначална информация челно са се ударили бус и товарен автомобил на пътя Велико Търново - Павликени, преди село Мусина. На място е загинал пътникът в буса, пострадал е и водачът на буса, който е откаран за преглед, състоянието му се уточнява.

Пътят е затворен. Обходът е през село Ресен.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. Започнато е досъдебно производство. Преминаването през участъка временно е ограничено. Екипи на полицията пренасочват автомобилите по обходен маршрут.

Това е пета жертва на катастрофа по пътищата във Великотърновско от събота до днес.

Заради влошаването на времето и започващите валежи от Агенция "Пътна инфраструктура" съветват шофьорите да тръгват на път с готови за зимни условия автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 5 месеца

Многото катастрофи и многото опити на мигранти да преминат региона нищо ли не говори на никого. Това е странно защото едва ли е случайно.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да има изискване да се поставят камери по превозните средства за да може по-лесно да се установява какво се е случило при произшествие. Например камерите по полицейските автомобили в САЩ отчитат кога са пуснати сирените, светлините, каква е скоростта, кога се ползва спирачката и всичко това се записва ако потрябва после.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Там по време на дъжд се излива кална река на шосето и последната катастрофа беше един Фият пунто обърнат по таван , също там е рискован завоят към Павликени ако пази боже има каруца на пътя - на този завой има жертва младо русначе със голяма скорост изправя завоя .. кръста му си е там и се казва пази Боже .

fallback