Снимка: БДЖ
fallback

До края на тази година общо 20 ремонтирани вагона с нови тапицерии на седалките ще бъдат пуснати в движение от БДЖ. Това е част от изпълнението на сключен договор за подмяна на тапицериите на 70 вагона, които поетапно ще бъдат пускани в експлоатация, съобщиха от компанията.

До този момент готови за движение и с подменени тапицерии вече пътуват общо осем вагона в съставите на влаковете в страната, основно по направлението между София и Бургас, от които шест вагона втора класа и два вагона първа класа.

Ремонтът и подновяването на тапицериите на вагоните е част от краткосрочната програма на дружеството за подобряване на условията и комфорта на пътуване във влаковете преди провеждане на процедурите за закупуване на нов подвижен състав.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

gogo

преди 5 месеца

последни напъни на 1н удавник! целенасочено унищожават БДЖ от над десетилетие като масираното унищожение като че ли почна с министър московски.не ни трябват 70 претапицирани вагони!трябва 20 вагонова чисто нова композиция и обновено/ремонтирано по най-високи международни практики тест трасе до Пловдив, по което да стига за 1ч. НЕ е нужно БДЖ да е безплатно, нужно е просто да е 5-10 лв по-евтино от автопревозвачите ;)

10

Анонимен

преди 5 месеца

Тапицерията сменят?! Влакове няма, те с тапицерията се занимават. От години няма влак в час пик от Варна за София в интервал 16:20- 22:00 часа. Как може да няма нито 1 влак в продължение на 6 часа?! Няма и влак от София до Варна, който да пристига във Варна около 7:30-8:00 часа сутринта. В най- важните часове няма влакове.

9

Анонимен

преди 5 месеца

Е, пробема в седалките ли е?! Сменете влаковете!

fallback