Снимка: БГНЕС
fallback

Комисията за защита на конкуренцията ще търси решения, които да осигурят ефективно подпомагане на българските граждани с най-ниски доходи.

Oще по темата
Антимонополният регулатор ще организира срещи с представители на Министерството на икономиката, за да бъдат намерени подходящи инструменти за овладяване на завишените цени на основните хранителни стоки, съобщи БНР.

Това съобщават от комисията след нейното становище от преди ден, че спира инициативата "Достъпно за всеки", която осигурява на потребителите достъп до 50 продукта от малката потребителска кошница на възможно най-добрата цена в цялата търговска мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 месеца

Да започват да работят! Лентяи!

5

Анонимен

преди 6 месеца

Не разбрах защо трябва да им се иска разрешение. Нали когато вдигат цените неоснователно ни се казва,чее свободен пазар и могат да си ги вдигат колкото искат. Как така когато се заговори да се свалят цените вече има проблем свободния пазар да прави каквото си иска. Търговците ако имат желание лесно ще свалят цените и без разни камапании

4

ЛаБонтеДанЛариу

преди 6 месеца

Абе проф ани в Франция най бедните тоест тези под линията на бедност получават 1500 евро социална помощ дори и ако паботят на минималната 1500 евро пак получават.Но къде са цивилизованите общества къде е пост комунистическа България носеща само срам на своят народ.

fallback