Снимка: БГНЕС
fallback

Масово сбиване в заведение в разложкото село Добърско.

Сигналът за физическа саморазправа между група мъже, които са били посетители в механата, е подаден към 01:30 часа през нощта вчера.

Полицейските екипи, пристигнали на място, са установили, че вследствие на сбиването 29-годишен мъж е пострадал тежко. Той е транспортиран в болница в София с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Четирима мъже са арестувани за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

По непотвърдена официално информация на БНР преди масовия бой в заведението е имало предизборна среща.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха...*** селски ***

29

Наздраве

преди 6 месеца

На *** му трябват 3-4 ракии и вече е завършен Супермен. Става най великия и чуждо мнение не търпи. Обикновено тия запои по селата винаги свършват така, е чат пат някой даде фира ама пусто народопсихология!!! Чалга,пиенье, мацки и мерцедес...ей това са ни ценностите. Наздраве!!!

28

Tангра

преди 6 месеца

Така става, гато смъртни избират смъртни;))) Само, "Аз", Тангра мога да дам Сила на определен смъртен и да го напраа управляващ, защото аз съм Вечност! Вечността дава Вечност, смъртният може да ви даде само смърт! Преходността е за смъртните, затва вие прехождате и са раждате отново, циклични сте, лошото е, че на некои от таа цикличност свет им са зави, но па си остават глъви;)))

fallback