Снимка: БГНЕС
fallback

Кампанията за местни избори е вяла. Виждаме сливане на говоренето на някои от основните кандидати. Това коментира в ефира на Нова Нюз комуникационният експерт Александър Христов.

„Имаме шапката на сглобката, която може би е изиграла роля за сближаването на кандидатите и тяхното говорене”, допълни той. Според него последните месеци и години са показали, че мотивацията за гласуване няма общо с това дали ще се гласува с хартия или с машина.

Oще по темата

Според политолога Даниел Стефанов машините са се превърнали в принтери, не заради техническите характеристики, а заради ниското обществено и политическо доверие.

„Има почти политически консенсус за недоверието в машините, което се прехвърли върху гражданите. Кандидати директно агитират да не се гласува с машина. Начинът на гласуване се превърна в партийна идеология, което е грешка”, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Кампанията е вяла,

преди 6 месеца

Организаторите са разсеяни. Днес намерих в пощенската си кутия агитационен материал за бюлетина N 89. Вместо Вили ЛиЛКов бяха напечатали Вили ЛиКов!

8

ПроСоТо

преди 6 месеца

това не е кампания...Очаквам много ниска активност за местните...Лично аз няма да гласувам,защото няма да имам никаква полза от това..Боричкащите се си имат твърди електорати,които очакват "поръчките"..Който и да стане кмет,благинките ще си останат далече от мен...Е ?..На кого да допълня канчето?..И най-вече защо,от какъв зор ?...Та те всичките мераклии са "един дол дренки"-"Хвани единия,удари другия"..Виж,за парламентарните е друго..

7

баба мара

преди 6 месеца

аз не гласувам защото няма за кого кажете за кого и мотивите си 30 годинианархия в люлин ни съсипаха живота с това застрояване шум прах наркотицисечат се дървета не се садят нови откриват се все нови магазини ами ние нямаметакава покупателна възможност няма тишина денонощно шум и стари коли

fallback