Снимка: БГНЕС
fallback

Активният зимен сезон наближава, а с това расте броят на свободните работни места в Банско. Към момента най-търсени са камериерките, като в Бюрото по труда в курортния град има 11 свободни позиции.

Търсят се още рецепционисти, готвачи, сервитьори, бармани, работници за поддръжка и други, съобщава "Фокус".

Банско е един от най-развитите зимни курорти в България. От години там отчитат голям брой туристи от страната и света.

Подготовката за зимния сезон започва месеци по-рано, а интересът към свободните работни места е голям, като от няколко години така наречената "сезона работа" привлича хора от цяла България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 6 месеца

В Банско не бих отишъл за нищо на света, всичко е само бетон и алчни хотелиери и кръчмари. За цените на ски услугите да не говорим. И хич не ми е зор, че имало глад за персонал, сигурно не дават добри заплати и за това не искат да им се хващат на работа хората. Нормално е при тия цени заплатите от пет бона нагоре да са, ама сигурно едва ли са такива. На морето гледах масово лятото по документи заплатите бяха 800 до 1000 лв - или има плащане под масата, или не дават наистина повече.

39

Анонимен

преди 6 месеца

На тия свръх високи цени и печалби заплатите в тоя измислен курорт презастроен би трябвало да са значително високи. Ама едва ли са такива, затова все по-малко хора ще им се хващат на работа.

38

Анонимен

преди 6 месеца

Ами вкарайте си работници от Папуа Гана Того и Бурунди работници бол

fallback