Снимка: БГНЕС
fallback

Вотът на недоверие е просто театър. Той е заявка на опозицията, че е жива. Това мнение изказа политологът Христо Панчугов и уточни:

"Лидерът на формацията, която го инициира каза, че не очаква този вот да е успешен. Което прави лесно определението за този вот на недоверие като за просто театър. ... Лесният път е той да бъде използван в кампанията за местните избори. Този вот е заявка на опозицията, че е жива".

Oще по темата
"Очевидно и този кабинет има склонността да се поддава на шантаж и извиване на ръце, каквато преди това наблюдавахме и при кабинетите на Бойко Борисов. Това се дължи до голяма степен на липсата на план. ... Вместо да се води разговор с реални данни и реална оценка на ситуацията, ние видяхме опит да се тушира напрежението възможно най-бързо".

Управляващите трябва да изземат публичния дневен ред. Трябва да е ясно, че те са двигателите, а не следват просто дневния ред на ДПС, на ГЕРБ или на който и да е друг. Към този момент наблюдаваме доста сериозна неспособност такова нещо да бъде направено", посочи Панчугов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Путин.

преди 6 месеца

Като. Слушам. Двамата. ***. Петков. И. Христо. Иванов. Си. Викам. Тези. ***. Кои. Ги. Вкара. Във. Политиката ..местните. избори. Ше. Ги. Загубите. ***. Такива. Това. Издание. На. ЛОТО. ТЕРЗИЕВ. НИКОГА. НЯМА. ДА. СТАНЕ. КМЕТ. НА. СОФИЯ. ТОИ. МОЖЕ. ДА. СТАНЕ. КМЕТ. НА. НЯКОИ. ГЕИ. ПАРАД

33

Деди

преди 7 месеца

Пангучка, вотът на недоверие е сигнал за това, че нещата с тази "сглобка" ама хич не са наред. Така, че претегляй нещата балансово, а не както духа вятърът!

32

Анонимен

преди 7 месеца

Зърнари, миньори , енергетици са ръкавиците с които пипат олигарсите . Тези протестиращи осъзнават какво правят , но няма мърдане , ще слушат . Не отидат ли на протеста ще го изхвърлят от работа с шут в г .з а. Заплатите са им в пъти повече от тия на статистиката.

fallback