Снимка: БГНЕС
fallback

39-годишен столичанин попадна в болницата след побой, станал снощи на брега на язовир "Огоста", съобщи полицията.

Между трима мъже – 35-годишен от Радомир и двама софиянци на 38 и 39 години и непознат за тях възникнал скандал, който прераснал в бой.

Пострадалият е в болница в Монтана с травма на черепа, но без опасност за живота му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 7 месеца

Бъркаш шoпче броя на населението в един град с броя на българите в него. Да, през 1880 година София е четвъртия по общ брой на населението, но е първия по брой на българите. В другите градове са живеели много турци и малко българи. Куца ти историята.

39

До 44

преди 7 месеца

Много грешиш! Програмистите са като останалите, сами дето са по-умни. Много наблюдения имам за хора от много поколения. Това твоето е американския стереотип от филмите - добрия ученик е винаги с очила и ***. Животът не е американска сапунка.

38

До 42

преди 7 месеца

Не знам защо си решил, че хората които се справят с програмирането са високо интелигентни хора. Това, че те бива с математиката и джавата, не те прави високо интелигентен или начетен. Повечето програмисти бяха социални парии без приятели, които ги тормозеха в гимназията и са силно комплексирани хора. Такова надменно и затлъстело племе като IT-тата не съм срещал и колегата със смутитата и чая от мащерка по-долу само го потвърждава.

fallback