Снимка: БГНЕС
fallback

„Става въпрос за конфликт между хора, които дълго време не са се съобразявали с изискванията на закона. Не зная дали двамата пострадали са колекторска фирма или са изпратени от човек, на когото задържаният е държал пари. Дори т.нар. легални колекторски фирми не са кой знае колко близо до закона."

Oще по темата
Това заяви бившият вътрешен министър Емануил Йорданов в ефира на Нова Нюз.

"Трябва да се създаде регламент, защото част от хората в тези фирми са си чисти рекетьори”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 месеца

На практика това са бившите мутри и "застрахователи", но вече не негласно. Докато не започнат масови убийства на събирачи няма нищо да се промени. Но сме овчедушни! Най-смешни ми бяха протестите миналата година! Какво точно промениха (подобриха)!? Нищо! Просто и други облажиха. Орешарски за 1 милиард се свали правителството, а сега вече 10милиарда никой ги няма за нищо.

14

до 15 Тепеш

преди 7 месеца

Това е ясно вади не един ,а 5 изпълнителни листа ,ама ти нямаш нищо което могат да ти вземат не работиш официално и нямаш постоянен адрес ! Въпроса е 20 г ли ще вадят изпълнителни листове или всичко трябва да има срок -- тука няма ! Накрая от мъка ти продават кредита и пред вас макар че нямат право идват двама и те заплашват накрая ти ги гръмваш тъи като те се опитват и да удрят -- по закон това накрая е забранено но го има и още как ,докога държавата ще дреме !

13

Анонимен

преди 7 месеца

Вече осъдих 3 такива фирми за надвзети кредити и ми върнаха парите. Фератум,Сити Кеш и Профи кредит. Сега съдя Кредисимо и Минизаем. Откакто спрях хазарта и парички си имам и пак се радвам на живота.

fallback