Снимка: БГНЕС
fallback

До края на годината трябва да влезем с летища и пристанища в Шенген, а преговорите за сухопътните граници да минат на второ ниво. Това каза бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев за Нова Нюз.

Той коментира и световната среща на ООН в САЩ. "Те са вече доста изоставаща, застаряваща и неефективна организация, която се провали в много от своите планове да променя политики.

Oще по темата
В Ню Йорк не видяхме присъствието на 4 от 5-те постоянни представители на  ООН. Само САЩ беше представена, нямаше членове от Франция, Великобритания, Китай и Русия. Премиерът на Индия също отстъстваше. Големите страни и политики не бяха представени", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Евроджендърмерист

преди 9 месеца

Ще влезем частично в шенген?!! Какво значи това? Хипотеза номер 1 - ще пътуваме свободно в шенгенското пространство, но със задължително граничен контрол (като досега). Хипотеза номер 2- няма да сме част от шенген, но нашите политици ще твърдят, че сме. Хипотеза номер 3 - ще изпълним критериите, но Урсулът ще каже на Киро "но уей". Хипотеза номер 4 - България ще бъде разпокъсана, и част от нея ще е в шенген (частично). Ще видим какво ще стане, в крайна сметка, каквото наредят от посолството.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Привет 19 ти,Мислим еднакво!Поздрави.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Дрън, дрън!Какво значи малко бременна?

fallback