fallback

Общ преглед

Необикновен и уникален бе първият учебен ден за учениците от 3a и 3б клас от училище СУ "Васил Левски" в град Стара Загора.

Облечени в дрехи с български народни шевици, децата посрещнаха с широки усмивки началото на новата учебна година.

Идеята на ръководителите Татяна Николова, Красимира Костадинова и Йовка Георгиева е малчуганите да се потапят и съпреживявават народното творчество през цялата година с различни инициативи. За тяхно щастие и самите ученици са приели с радост идеята.

"Най-важно за преподавателите е децата да се чувстват като един екип, да си помагат и да разменят идеи и мнения", споделиха и развълнуваните учителки.

Още за красивата идея от Стара Загора вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 месеца

За първият учебен ден, да кажем на списвача, че се пише "със шевици" Хайде Красимирчо, да се върне в класната стая и да внимава, за да не се излага...

21

Анонимен

преди 7 месеца

До До хейтърите.......патриотче, поздравявам те с хубавата българска народна песен "Изкарай Гaно гoведата"

20

Анонимен

преди 7 месеца

Кое е и.з.гъзи.ца ? Българските народни песни ли ? Калиманку денку или Драгана и славей или Даньова мама или Полегнала е Тодора и колко още много много други ? Сериозно ли си въобразяваш, че този с ножчето и другия имат душевността да почувстват българските народни песни ? Този с ножчето е работил в чалготека - с такава музика е свикнал. Толкова си *** /проста и ограничен , че елементарна разлика не можеш да направиш по отношение на музика. Опростачаването е от чалгата. Тя е долнопробна.

fallback