Снимка: БГНЕС
fallback

15 дни след като се върна изненадващо от Дубай и 4 дни след като Софийският апелативен съд го пусна от ареста, бизнесменът Васил Божков ще говори за първи път пред медиите.

Oще по темата
По съображения за сигурност той ще отговаря на въпроси чрез видео връзка, съобщиха от "Нове холдинг".

След като повече от три години и половина Божков се укриваше от правосъдието, по твърдения на защитата и на екипа му той е решил да се върне в страната, за да изчисти името си.

Бизнесменът беше арестуван още на летището в София, но остана в ареста само 11 дни. Във вторник Софийският апелативен съд му определи втората по тежест мярка за неотклонение - домашен арест, който да се контролира с електронна гривна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

170

джон

преди 8 месеца

България е рай на престъпниците и мафиотските кланове,скоро италианската мафия ще се премести изцяло в България нито ще я съдят нито ще я карат да плаща данъци рай

169

Учуден

преди 8 месеца

КОгато му иззеха колекцията с археологически находки,казаха,че са около 10 000 на брой и няма по евтина от 200 000 евра?!Ако някой от вас намери в полето изровена древна монета на стойност 500 евра или повече и се похвали и го арестува полицията,ще го смъкнат от разпити,заплахи,а може и пандела от 3 до 5 години!А този бил честен и невинен като монахиня?Нямало за какво да го съдят?Неговите съдружници братя Найденови и баща им се оплакаха на Гешев,че ги заплашва със смърт,да му препишат лотарията!

168

Анонимен

преди 8 месеца

Разкрития тук едва ли са възможно. Това са битки между мафиотски кланове, а не битка срещу мафията.

fallback