Снимка: БГНЕС
fallback

Прибрах се в България доброволно. Самото ми прибиране беше осуетено първо от Интерпол, имайки бюлетин за издирване, бях арестуван в Дубай, решението на съда беше да не бъда екстрадиран, молбата ми беше удовлетворена на 23 август и на 25 август беше първият полет.

Oще по темата
Прибрах се доброволно, сам, без принуда. Това заяви бизнесменът Васил Божков на пресконференция, която се проведе онлайн.  

Властите в Дубай са го питали дали е сигурен, че ще бъде в безопасност, ако се прибере в България: "Подписах декларация, че се прибирам на собствена отговорност". Божков уточни също, че връщането му няма общо с убийството на Алексей Петров и смяната на Иван Гешев като главен прокурор.

Лицето Петър Петров - Пепи Еврото не го познавам и не знам колко е съпричастен към всичко, което се случи. Бяха унищожени всичките ми компании, арестуваха семейството ми. Нямам достъп до колекцията ми, не знам къде и как се съхранява.

"Докато Борисов е в политиката, държавата няма да се оправи. С Румен Радев даже не се познавам. Продължаваме промяната са комсомола на ГЕРБ, а Делян Пеевски е статуквото.

Нямам нужда от бизнес. Моята кауза е да направя нещо за България", обяви Божков.

"Мисля, че Хунтата ме нападна и ограби.  Няма споразумение с американците. Моят адвокат каза, че работя с тях. Съветът им беше да не се прибирам", добави Божков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

237

Ruska pomiq

преди 8 месеца

Дано изгниеш в затвора или свършиш като трактора .Извратена страна сме ,всякакви мутри и крадци се изживяват като спасители на народа и звезди.Винаги след като им стана тясно около гушата или като им бръкнат в джоба .Цял живот крал от хората и живял в лукс на наш гръб и сега се страхуваш за живота на семейството си,Еми каквото си посял това ще жънеш .Аз лично се радвам,че един по един ги ликвидират

236

Анонимен

преди 8 месеца

Черепа е криминален престъпник и руско прокси,чиято цел е да защити себе се като се опита са взриви правителството по нареждане на Масква.Е, отделно Тиквата и Шиши с ръцете на Бездомника му отмъкнаха бизнеса..

235

Анонимен

преди 8 месеца

Не се познавал бил с Радев. Не е нужно да се познаваш с някого, за да работиш за него. Държавата осигури шоу- пресконференция онлайн, на един криминално проявен под арест, с което сътвори поредния абсурд. А "мисирките", вкл. и от "дир.бг", още краката, как Борисов бил изпран, след като стана ясно, че доказателства за обвиненията срещу него, няма.

fallback