Снимка: БГНЕС
fallback

В момента няма интернет в района на Царево. Няма и ток. Такова нещо в Царево – хората не са виждали от години. Проливни дъждове се изливат в района от снощи. Вали и в момента. Залети са бунгалата в най-ниската част на къмпинг „Арапя”. Те са под 1-2 метра вода. Това заяви в ефира на  Нова Нюз бившият главен преговарящ за членството ни в ЕС Владимир Кисьов, който се намира в къмпинг „Арапя”.  

Oще по темата

По думите му блокирано е и самото Царево. „В долната част, ниската част на „Арапя” тече евакуация. До там стигат високо проходими автомобили. Има и верижни такива”, посочи той.

Кисьов коментира и представянето на кандидата за следващ български еврокомисар Илиана Иванова в ЕС „Тя направи едно блестящо представяне. Трябва да се гордеем, че за трети път представяме жена, която достойно да защити и темите, и позициите. Иванова отговаря за един ресор - „Иновации, култура и образование”, който е абсолютно важен и тя с най-голяма компетентност успя да защити всички приоритети и това, което е важно за България”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 8 месеца

Затова изпитващите от зад гледаха като стъписани.. нали? Сигурно брилянтно се е изказала и те са били в потрес от гаргата на Борисов.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя Рачев и той, цял ден не се спря да се оправдава.Той ги кани на море всеки ден, а днес в тая трагедия да се беше скрил дето се вика от възпитание, но не би.Та очаквайте от утре да ви уговаря пак за море, че той даже днес си вика:абе то се наваля вече и от утре светва пак жега.Парите убиват всички да знаете.Погледнете спорт, политика, религия, култура, литература, всичко умря.И днес тия с колите на плажа, ами той Бог и природата докога да ви търпят.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Още една мутра ни обяснява колко е важно да не знаеш елементарни неща, с които трябва да се **гордееш**!

fallback