Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков свиква национално съвещание с началниците на регионалните управления на образованието за създадената организация за старта на новата учебна година, съобщават от МОН.

Oще по темата

На националното съвещание ще бъдат обсъдени готовността на училищата и ще бъдат докладвани предприетите действия през последните два месеца по области. По обяд в петък в сградата на областната управа във Варна министър Галин Цоков ще даде информация за резултатите от съвещанието и ще съобщи подготвяни промени в организацията на обучението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Значи

преди 9 месеца

Мои познати имат 3 внучета , родени в Америка. Бащи - българи, майки - украинки. Баба и дядо тук български учители. Децата не знаят бъкел български. И сега ще им отпускаме повече часове да ги образоваме ли !!??. Тези часове се заплащат на учителите с пари от бюджета ни. Какво излиза, за тези дето сме избрали Бг и тук живеем, милеем, мъчим се само определен брой часове. За другите - много повече. Който иска бълг. образование да си стои тук да се образова. Или сме готови и дипломи да им раздаваме

35

Абе

преди 9 месеца

Казано под сурдинка, витиевато, да опипат почвата, каква ще е реакцията ...да изучават *** и ,,модерните" европейски и задокеански ,,българи" , благоволили евентуално да се върнат в нещастната ни държавица, след като са се напечелили извън нея да изучават нашия български език като непознат им. МОЛЯЯЯ!!! Значи децата, чиито родители живеят и се трудят тук - достатъчни били 4-5 часа седмично. За другите, дето не научили да говорят български - двойно или тройно повече. Ми да са го научили.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Пита се в задачката този "сладур" влизал ли е поне в един учебен час като учител и носил ли е дневник в ръка??? Разбира ли изобщо нещо от спецификата на учителската работа,за да я конролира и управлява? Горките ученици и учители с такива измислени и неадекватни министърчета!!!

fallback