Снимка: БГНЕС
fallback

Мъж на 42 години от Враца се е удавил на созополския плаж Харманите. Това съобщи говорителят на Областната дирекция не МВР в Бургас Цветелина Рандева. Сигналът за инцидента на плажа е получен около 12:30 ч.

"Мъжът е бил изваден от водата в тежко състояние и въпреки извършените реанимационни дейности, той е починал", уточни Рандева. Тялото му е откарано за аутопсия в Отделение “Съдебна медицина” към УМБАЛ - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 8 месеца

Като не могат да плуват, да не влизат. То, му се молиш да не влиза и те псува. Да се къпеш на червен флаг, си е като да се разхождаш по магистрала Тракия през нощта.

19

Чукамяко

преди 8 месеца

Днеска бях свидетел като му правиха уста-в уста. Те го изкараха вече с изциклени очи. На мен ми стана ясно, че е вече при св. Петър. Имаше едно голямо шкембе беше. Спасителят беше и той един дебеланчо - два пъти успя тоя да изплюе вода, ама не уживе. СПЕШНА ПОМОЩ дойде сигурно след 30 мин... Той беше вече умрял. Ще запаля една свещичка тая седмица за него. На умен човек ум се налива - на *** човек к** се набива - на червен флаг да влизаш. Сам си е виновен. Развали настроението на целия плаж!

18

БАЧКАТОР

преди 8 месеца

Има ли червен флаг изобщо не влизайте в морето. Това лято за пръв път научих какво е мъртво вълнение от опит. Плуваш напред ,водата те тегли навътре. Едва излязох .

fallback