Снимка: БГНЕС
fallback

 Разработваме една детайлна програма, която да бъде представена на обществото, то да бъде запознато с проблемните участъци и проблемните пътища с много лошо качество, тъй като са много. Това каза в ефира на БНТ председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Ясен Йорданов.

 „В момента се извършва текущо поддържане на пътната мрежа във всички 27 области и по всички магистрали, като това не включва основни ремонти. През изминалите два месеца бяха сключени договори за няколко проекта, които ще бъдат изпълнени като основни ремонти“, посочи Йорданов и допълни, че АПИ прави оценка на риска и на пътната безопасност.

Oще по темата

През изминалата година са извършени ремонти на 52 обекта с обща дължина 615 км и на обща стойност близо 450 млн. лева, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Абе много по лесно напишете непроблемните ще са 10-на,спестете данъците на хората!Заместо да се заемат с оправянето ще ни ги рисуват

9

Анонимен

преди 8 месеца

Има ставащи участъци на тангентата, блвд България, участъци по черни връх и участъци от Сливница. Също и участъци по Левски. Това са за нашите стандарти добри участъци. Всички други пътни платна в София са за основен ремонт.

8

Анонимен

преди 8 месеца

направих грешката да реша да отида до нос Емине с кола. Имаше табела, указваща че пътя е за ремонт. След като видях, че една кола се връща по същия път, реших да се пробвам и аз, за което съжалих много. Пътя не е за ремонт, по-скоро е офроуд атракция за високо проходими автомобили. Ама иначе се реве навсякъде, морееето.. планината.. а пътищата ***

fallback