Снимка: БГНЕС
fallback

Тийнейджъри нападат с бутилки и пръчки възрастни и деца в Цар-Симеоновата градина в Пловдив. За това сигнализира мъж, който е станал жертва на агресивната група младежи. Той твърди, че е атакуван от тях, без да ги провокира и то пред очите на внучките си, докато се разхождали в парка. По същия начин тийнейджърите нападнали и друг мъж, преминаващ от там. После се нахвърлили и върху няколко момичета. Това се е случило в район, в който има денонощни патрули на „Общинска охрана“.

„В неделя исках да посетим пеещите фонтани. Подранихме и затова седнахме около 20.10 ч. на пейка. Там бяхме нападнати от 4 момчета. Удариха внучката ми по врата, след това ме замериха с бутилка. Стреляха с водни пистолети”, разказа потърпевшият Христо Атанасов пред Нова телевизия.

Проверени са камерите в района, но лицата не са установени. Издирването им продължава, обясни зам.-директорът на „Общинска охрана” в Пловдив Димитър Стоев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 8 месеца

Тийнейджърите се движат на групи като ромите защото също като тях са страхливи поединично. Повечето са безполови в кавички същества поне за сега. Много са зле момичетата защото освен всичко друго не са нито умни нито хубави. Грозни и глупави са и страхливи но злобни и арогантни и зависливи.

42

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 41 Кои нямат пари? Я пак! В махалите е пълно с оръжие и в МВР се правят на разсеяни. В Шекер махала в Пловдив няма над 8г кола. Толкова по въпроса за парите.

41

Анонимен

преди 8 месеца

До От USA... Е, именно затова трябва да ги изпреварим с пищовите. Защото те не питат никого и ако успеят да се видят с пари (което слава Богу) рядко се случва, купуват си пищови без да им мигне окото. Ние имаме пари да се въоръжаваме индивидуално, но изчакваме промяна в закона. Дали постъпваме правилно, как мислиш?

fallback