Снимка: БГНЕС
fallback

Пловдивчанинът, който полетя с автомобила си в курорта Лозенец и падна в морето, се е самоубил. След инцидента в морския курорт той бе настанен в бургаската болница с нараняване в областта на главата.

Мъжът, който очевидно съвсем умишлено е натиснал газта на колата си към скалите под "Барчето" в Лозенец, е скочил от прозореца на хирургията в УМБАЛ-Бургас, която се намира на 6-ия етаж.

Oще по темата
Новият опит за самоубийство е бил успешен, съобщава бургаският сайт "Днес България".

45-годишният мъж е починал след вътрешни наранявания. Оказва се, че той се е борил с тежко онкологично заболяване и е искал да сложи край на мъките си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 8 месеца

Много хора в БГ чуват страшната диагноза. Малко я приемат и се борят. Психиката контролира тялото. Аз няма да се предам и живея като здрав човек, дори показателите ми учудват лекарите. Наблюденията ми са, че жените по- лесно приемаме проблемите и имаме готовност и упоритост за борба. Може би, защото повече споделяме и търсим решения и алтернативи, имаме по- развита наблюдателност и себепознание.

30

Itso

преди 8 месеца

Трябва да предложат закон - ако някой направи опит за самоубийство да не го лекуват а да му предложат алтернатива - да завърши каквото е започнал. Сега всички усилия на лекари, медикаменти, линейки и др. ресурси са били напразни.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Като се сетя за вчерашните коментари, лошо ми става. Лека му пръст!

fallback