Снимка: БГНЕС
fallback

Голяма нарколаборатория за производство на амфетамин е разбита този следобед в омурташкото село Врани кон, съобщи БНР.

При съвместната операция на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност“, ДАНС и Окръжната прокуратура в Търговище има няколко задържани лица, сред които е и гражданин на Нидерландия.

Във фабриката за наркотици се извършват претърсвания, като са установени тонове прекурсори, необходими за производството на синтетичната дрога.

Тепърва ще се изчислява стойността на откритите субстанции.

Акцията на антимафиотите, контраразузнаването и държавното обвинение идва десет дни след като изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов подписаха споразумение за съвместна работа между прокуратурата и МВР по линия на производството и разпространението на наркотици.

Подробности за акцията в Търговищко се очакват в неделния ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 месеца

Къде са спали до сега? Тая лаборатория не е направена за 2 дена. Но основното занимание на структурите в провинцията е kokoшкapство. Да гонят кой откраднал 5 лв., дреха от магазин или шише ракия от верига. И после за несериозни неща да вкарват хора в затвора. Така трупат брой дела и растат кариерно, Докато се занимават със смехотворни неща, пренебрегват тежките деяния.

11

ДъПеСе

преди 8 месеца

Здрасти Урсула, здрасти Бойко уупаткахте Алексей сега ще громите. Е така стават нещата, но до рече беше Прокуратурата иначе нямаше как да стане нали.

10

БФС=Мафия

преди 8 месеца

За голямо съжаление на Киро Гела и четата му Лудогорец останаха без новогодишните премии.

fallback