Снимка: БСП
fallback

Социалистите във Враца издигнаха единодушно за кандидат за кмет на града общинският и областен председател на БСП Иван Иванов. На проведената днес конференция те подредиха и листата си за общински съветници за предстоящия местен вот наесен.

Иван Иванов получи пълна подкрепа и от ръководството на Българската социалистическа партия в лицето на заместник-председателя на БСП Атанас Зафиров и организационния секретар Борислав Гуцанов.

“Трябва да си върнем Враца - да стане отново червена. След 8 години управление на ГЕРБ, освен ремонт на половината център на града, нищо друго не се е случило. БСП отново искаме да възродим икономиката на общината и да я превърнем в привлекателно място за живеене, Враца да се превърне в емблематично място за България, а не град, непрестанно подлаган на изпитания. Имаме всички шансове следващият кмет на Враца да се казва Иван Иванов”, заяви Борислав Гуцанов.

Атанас Зафиров изрази пълна подкрепа за Иван Иванов. “Познавам него и качествата му. През изминалата кампания за парламентарните избори той допринесе с много за добрия резултат на партията във Враца и даде всичко от себе си. Сигурен съм, че ще направи същото и сега”, коментира Зафиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

корни

преди 8 месеца

а Барби от бсп ли е ?

10

Анонимен

преди 8 месеца

До9 . Тия заводи ги нарязаха , за да покрият загубите десетина години преди да падне тоталитаризма . Заводите караха на загуба . Колко повече се даваше продукция по лошо ставаше . Единствения купувач бе Болшая и Могучая. Разходите надхвърляха приходите. Но нали е за СССР баланса се стъкмяваше. Стоката се продаваше а загубата за НРБ. Вечна Дружба

9

Румен

преди 8 месеца

До10 . А след Нинова . Ще пристигне румънския прокурор Гьовеши и ще ги пренареди по европейски стандарт

fallback