Снимка БГНЕС, архив
fallback

Планински спасители провеждат акция след сигнал за пострадало 15-годишно момче под връх Вихрен, съобщиха от Планинската спасителна служба.

Акцията вече е започнала, към пострадалото момче са се отправили спасители от отряда в Банско, посочиха от ПСС. По първоначална информация момчето е паднало и си е ударило главата в тила. Инцидентът е станал под връх Вихрен, в посока Кабата. Момчето е било с група от пет човека, казаха още от Планинската спасителна служба.

Вчера планинските спасители от отряда в Банско проведоха акция за транспортиране на пострадал в района на връх Полежан в Пирин чуждестранен турист. В акцията участваха и отряд от авиобаза "Крумово" с военен хеликоптер.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

краси

преди 10 месеца

Докога??? Тръгват по къси *** и маратонки да качват върхове и после сто човека, хеликоптери, доброволци , шерпи да ги спасяват. Е то тъй ще ни трябват сто хеликоптера да кръжат и да спасяват!

10

Анонимен

преди 10 месеца

сигурно е било домашно насилие. Да се разследва по новия закон

9

на 15 аз

преди 10 месеца

бях катерач, спринтйор . От 2 метра кат е паднал и чукнал главата . Да го пръснат с хладка вода . Може да е взел наркоотици . и затова да е паднал . Не са викнали хеликоптер, щото е комоцио . Опасни планини.

fallback