Снимка: БГНЕС
fallback

Велосипедист е загинал на пътя между с. Ясенково, община Венец и с. Голяма вода, община Самуил, съобщиха от полицията в Шумен.

Малко преди 8:30 часа на 5 август в дежурната част на Областната дирекция на МВР в Шумен е приет сигнал, че на пътя между двете села има починал мъж, а в непосредствена близост до него - велосипед.

Пристигналият на мястото екип на „Пътна полиция“ в Шумен установил, че мъжът е управлявал велосипед с монтиран двигател. При управление е загубил контрол, напуснал е пътното платно по посока на движението си, паднал в отводнителна канавка и е починал на място. Установена е самоличността му - 56-годишен мъж от с. Голяма вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Болни мозъци

преди 8 месеца

А дали не е починал преди да падне в канавката???

13

Светнат

преди 8 месеца

Всички МПС движещи се по пътища за обществено ползване подлежат на регистрация. Ако не са глоба от 200 до 500 лв. Въпросният веломор бил ли е регистриран. Налага ли са наказания на водача му по ЗДП. Ако не са налагани, може би той го е ползвал за първи път и поради това органите осъществяващи контрол по ЗДП все още не са го засекли и установили. Ако пък знаят за това правонарушение кой и защо си затваря очите. Кой е виновен, ще му се потърси ли отговорност?

12

Хуманист

преди 8 месеца

Важното е, че няма пострадали хора !

fallback