Снимка БГНЕС, архив
fallback

49-годишен мъж е бил намушкан на входа на Българово след спречкване на пътя, съобщават от полицията. Пострадалият е опериран, състоянието му е стабилизирано.

На 4 август  около 11.44 ч. във Второ Районно управление Бургас е получено съобщение за инцидент на входа на Българово, при който след спречкване на водачите на две превозни средства, 65- годишен мъж от Българово нанесъл удар с нож на втория водач – 49 годишен бургазлия.

След като намушкал опонента си, нападателя си тръгнал, а бургазлията се придвижил до центъра на Българово, откъдето е отведен от екип на Спешна помощ до болница "Дева Мария".

Там е бил опериран по спешност, състоянието му е стабилизирано  и към момента е  без опасност за живота, пише "24 часа".

Извършителят е намерен и задържан със заповед за полицейско задържане за срок до 24 часа. Извършени са действия по разследването - претърсване и изземване, разпити на свидетели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Joko

преди 8 месеца

Произволното раздаване на "правосъдие" няма да спре докато не се въведе смъртното наказание. Друг е въпросът , че корупциата в съдебната система няма как да се изкорени !

28

Рамбооо

преди 8 месеца

Пазетесе! ромите масово носят ножчета за такива поводи.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Ако са имали интимна връзка, това е домашно насилие.

fallback