Снимка: БГНЕС
fallback

Централната избирателна комисия вече започна разяснителна кампания преди местния вот на 29 октомври, съобщи Bulgaria ON AIR.

Ето и кои са основните моменти: На 10 септември от ЦИК ще обявят номерата и адресите на избирателните секции. До 17:00 часа на 13 септември партиите и коалициите подават заявление в ЦИК за регистрация за участие в изборите за общински съветници и за кметове.

Oще по темата
До 17:00 часа на 18 септември партиите, коалициите, местните коалиции и инициативните комитети подават заявления за регистрация в Общинските избирателни комисии. До 26 септември пък трябва да бъдат регистрирани кандидатските листи за общински съветници пред Общинската избирателна комисия.

Предизборната кампания започва на 27 септември и ще приключи в полунощ на 27 октомври.

28 октомври пък е отреден като ден за размисъл. И така битката за новите кметове тепърва предстои.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

ндаа

преди 9 месеца

Страхотна битка ни очаква!Дано да не прерасне в гражданска война!:)))))))))

8

Що за коментари!?

преди 9 месеца

Човек като чете коментарите се хваща за главата и се пита правят ли си труда българите да мислят!? Изглежда, че не! Най-вредното мислене, това, което позволява на някои политици да си развяват байрака е не прилагането на правото на глас от много граждани!Всеки човек е задължен да мисли за своето бъдеще и за това на децата си! Това означава цинично да гласува в своя полза, тоест за хората, които могат да работят в полза на държавата, независимо дали ги харесва или не!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Няма ли референдум за лева - няма въобще да си правя труда да ходя по избори - и без това избраниците хич и не зачитат обещанията си към избралите ги.

fallback