Снимка БГНЕС, архив
fallback

За нов случай на домашно насилие съобщава полицията във Враца.

Жена е била приета за преглед след побой в Спешно приемно отделение в Многопрофилната болница за активно лечение "Христо Ботев" във Враца, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Сигнал до органите на реда е подаден от медиците в центъра. Жената е на 50 години, от Криводол. По думите ѝ на 1 август ѝ е нанесен побой от мъжа, с когото живее на семейни начала. Тя е прегледана, няма данни за травматични увреждания, се уточняват в съобщението на полицията.

Oще по темата
Образувано  е досъдебно производство.

Междувременно вчера 62-годишен мъж от Оряхово бе задържан за 72 часа, след като е нанесъл удар по главата на съседката му, съобщава Нова тв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 10 месеца

Не вярвах на Боко като каза, че "матрялът е лош", пък излезе прав, тиквата му с тиква.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Какво да очакваме от общество, което 30+ години се чалгаризира и опростачва?! Семейни ценности - 0, морал-0, масово родители бачкатори на ммайната си, децата се самоотглеждат къде с баба, къде с дядо, по фейстайм, всичко е оставено на произвола. Ами от първите 7 започва всичко, та и през 3 минути да ни казвате, че е пълно с изверги и всякакви ***, няма да се изненадаме! В този сбъркан свят, дано успеем да опазим децата си..

35

Сега

преди 10 месеца

Поради натиска за приемането на Истанбулската конвенция ще ни занимават с пиянските и наркоманските изцепки на всякакви изпаднали. Където се сбият пияни мъже и жени, а жените пияници са колкото мъжете, ако не и повече, това ще е извънредна новина. Вчера на близката спирка имаше една такава смесена алкохолна групичка, която вече беше почнала да спори и боя беше много близо. Това ще са основно новините докато тока става с 30% по- скъп. Наясно ли е плебса - зрелища без хляб това ни чака.

fallback