Снимка БГНЕС, архив
fallback

Окръжна прокуратура в Добрич внесе в съда искане за постоянен арест спрямо 46-годишен. Мъжът е обвинен за убийството на баща си, съобщиха от обвинението.

Сигнал за тежко престъпление бил получен около 9:00 часа на 3 август 2023 година. Разследващият екип установил, че се касае за тежко криминално деяние.

Жертвата е 69-годишен мъж. Разследването показало, че синът е съпричастен към убийството на баща му. 46-годишният мъж бил задържан и обвинен.

Станало ясно, че на 26 юли 2023 година от Районен съд – Тервел, била издадена заповед за незабавна защита на 69-годишния баща, като по силата на тази заповед синът му нямал право да го доближава, както и трябвало да напусне жилището, обитавано от двамата мъже. Изясняват се допълнителни детайли около отношенията между бащата и сина.

Към настоящия момент обвиняемият се намира в болница под охрана поради влошаване на здравословното му състояние. Предстои съдът да определи мярка за неотклонение спрямо него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 9 месеца

Първо Измамниците да се изгонят от властта, за да се подобри психическото състояние на населението.Вече не се знае кой какъв е.Отнеха ни историята,празниците,въстанията,героите. Продажниците ни разпродават под носа ни.Ненормални хора всеки ден лъжат, искали газ да карат на Турция и на краставичар краставици да продават.А ние и краставици нямаме да продаваме на Турция, нито газ.Народът избухна в криза на идентитетот.Избираш Просто Киро,получаваш Просто Киро,Боко и Пеевски.Държавата стана луднница

6

Козяк

преди 9 месеца

Насилие срещу мъже няма!

5

Я

преди 9 месеца

Съдия Баташки,ли взе това решение,*** той е най ,най,най,корумпирания в съда.

fallback