Снимка: БГНЕС
fallback

Три семейства от Лом са санкционирани по Закона за закрила на детето, тъй като непълнолетните им деца била открити по улиците на града в късните вечерни часове, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

През миналата нощ полицията в Лом е провела специализирана акция „Нощна тишина“, при която са били обходени няколко квартала на Лом и близкото село Замфирово, както и Дунавският парк в Лом. Проверени са осем увеселителни заведения, шест сборища на криминалния контингент. Съставени са и няколко акта за силен шум, който тормозел съседи в малките часове на нощта.

През миналата седмица в Лом беше направена друга специализирана полицейска акция, при която бяха разкрити 11 престъпления, припомниха от полицейската дирекция в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Браво

преди 9 месеца

Наистина, когато бяхме малки тийнове се прибирахме като Пепеляшка. До полунощ, иначе мъмрене! Вече като минах 16 се почнаха късните прибирания. Но тогава беше луда демокрация и за никой не беше проблем на 17 да изпие 5 големи водки в Алиби!!! На 14 децата умираха от хероин, здраво се гърбеше, навсякъде мутри, здраво деградация и всичко беше ново след комунизма! Не искам повече децата да растнат както ние в 90те!!!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Брей че праведни хора тука бе. Я кажете вие когато бяхте по на 15-16 години в колко часа се прибирахте лятото? В 20:00 както казва 10-и ли? Никъде в статията не се казва на колко години са, а само че са непълнолетни ( дори не малолетни ) значи може да са на 5, но може и да са на 17 години, 11 месеца и 30 дена.

15

:(

преди 9 месеца

Тези родители от контингента на трайно безработните ли са? Успяха ли да разберат какво им се казва? Защото не всички си правят труда да научат официалния език на държавата, която ги хрантути за сметка на данъкоплатците.

fallback