Снимка: БГНЕС
fallback

Кметът на Стара Загора изрази публична позиция за случая на насилие над момиче, който предизвика вълна от възмущения не само в града на липите. Живко Тодоров призова старозагорци да се противопоставят на агресията.

"Пълна подкрепа за пострадалото момиче! Крайно време е като общество да се противопоставим на насилието и агресията, които ни заобикалят. Липса на възпитание, култура, морал, криворазбран национализъм! Стига толкова! Като граждани трябва да покажем, че между нас няма място за подобни прояви! Призовавам всички старозагорци в понеделник в 18 ч. да изразим своята позиция!", написа Тодоров в профила си във Facebook.

Към момента в създадената група в социалната мрежа за организирания протест пред Съдебната палата в Стара Загора заявка, че ще присъстват, за дали над 1200 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

44

преди 9 месеца

Кучетата си лаят, керванът си върви. Народът вече е зомбиран, политиците безхаберни, съд и прокуратурата-корумпо-милионери. Държавата на автопилот. А вие пишете, стачкувайте, възмущавайте се, палете свещи и си мечтайте демокрация. На такъв народ-такава съдба.

56

Факт

преди 9 месеца

Хахахаха, всички служители в администрацията на този са насилници и бандитстващи. Някой хубав слънчев ден ще ги зачеша с автомата, докато слагат скоби и вдигат автомобили. Ще има да реват , че за една мъничка глоба съм загробил изнудвачи на държавна служба и съм жесток насилник.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Представете си колко болка и мъка трябва да има в душата си човек, за да се случи тази голяма трагедия. Всички са жертви в тази трагедия. Виновни са други, обществото ни е виновно и болно. Нардната вековна мъдрост е казала: "Лоша рана заздравява, лоша дума не се забравя."

fallback