Снимка: МВР
fallback

Джип с мигранти е самокатастрофирал на автомагистрала "Тракия", в близост до ямболското село Кабиле. Един човек е загинал, 11 души са ранени.

Инцидентът е станал около 18 часа на 279-ия километър на магистралата в посока София.

Пострадали са транспортирани до ямболската болница. Не са известни причините за катастрофата.

От АПИ съобщиха, че трафикът се регулира от "Пътна полиция" и се пренасочва по следния обходен маршрут: автомагистрала "Тракия" – Зимница – Горно Александрово – Калояново – Крушаре – автомагистрала "Тракия".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

179

преди 10 месеца

Номер 18 , добър опит но аз имам съвсем друга информация . Не знам какво са ти казали но явно са те излъгали. По данни на италианското министерство на вътрешните работи през периода до 1970 г. в Италия са поискали убежище 1079 българи, или 3% от общия брой чужденци. По официални данни само през периода 1947 - 1951 година на нашата граница най-малко 172 българи са били застреляни при опит за бягство....

17

Анонимен

преди 10 месеца

. . . самокатастрофирал. . . Станал жертва на самообявяващите се за саможурналисти, самонеуки, самобългарски, самонеобразовани, самодебили! Едно време се пишеше за такова самосъчинение САМО две! Самодобър самоден!

16

Реалноста ....

преди 10 месеца

До 179 ... Големите легенди за бягалите преди 1989г. отдааааавна не е легенда. Архивите бяха разсекретени още през 90-те. Общия брой на избягалите е 23-*** / ДВАДЕСЕТ И ТРИМА / от 1944 до 1989г. като в тази бройка включват и няколкото артиста и спортиста дето са поискали политическо убежище, с надежда за безплатна къща и заплата в долари/ марки . Интересна е статистиката на избягалите СЛЕД 1995Г. когато в България СЕ УТВЪРЖДАВА Демокрацията. МИЛИОНИ.... и продължават да бягат.

fallback