Снимка: БГНЕС
fallback

Денят стартира с облачно време над западните части от страната. Следобед там облачността ще се увеличава, като на места ще превалява и прегърмява. Интензивни валежи се очакват в централната част от Дунавската равнина, южно от Велико Търново количествата ще достигат до 30 литра на квадратен метър.

Oще по темата

Максималните температури ще бъдат от 20 до 27 градуса, в Ямбол и Хасково до 28-30, а по Черноморието 24-26, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Ивана Дилова.

Над Черноморието преди обед облачността ще бъде разкъсана. Следобед облаците ще се увеличават, но валежи не се очакват. Морската вода е с температура от 21 градуса по северното крайбрежие, до 22 градуса по южното.

От петък започва нов валежен период. В събота ще вали повече в централните райони. В неделя и понеделник в източните райони сумарно се очакват до 30-40 л/м2. От вторник ще има повече слънце и високи температури.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 10 месеца

Започвал нов валежен период, че той не е свършвал бе, в Западна България вали от 10 дена!

4

Ееее, все валежи!

преди 10 месеца

В тази държава управляващи има ли? Кога ще вземат мерки?! През зимата не доставиха сняг, сега пък дъжда не могат да спрат. На какво прилича това? Какво да правим? Избори! Избори! Като се некадърни да се справят, нека да си ходят, ще изберем други, по-талантливи!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Навремето му казвахме летен дъжд. Сега му казват потоп и апокалипсис.

fallback