Снимка: БГНЕС
fallback

По разпореждане на министъра на отбраната Тодор Тагарев близо 100 военнослужещи и техника от състава на 10-и механизиран батальон - Враца се включват днес в дейностите по преодоляване на последиците от наводнението в Берковица. Те ще действат под ръководството на командира на Трето бригадно командване полковник Митко Балтов. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Военнослужещите ще оказват помощ със специализирана техника за почистване на публична инфраструктура и осигуряване на достъп до обществени сгради в най-засегнатите части от града. Включването на Българската армия е част от усилията, предприети от правителството в помощ на населението в Берковица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 10 месеца

Кой помага на хората в беда. Два пъти тая вечер звъня два пъти пъти звъня на спешния номер и никаква помощ. Започват с това да си кажа името за да нося вина а всъщност от човешка гледна точка имаше преследване проникване в чужд вход и евентуална заплаха за живота и здравето на невинен човек който помоли за помощ но не я получи. Това мога да кажа. Moля не ме премахвайте.

15

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Тези 100 човека от министерство на отбраната може и да са крайно недостатъчни за борба със стихията, но са напълно достатъчни на Магарев, да си прави PR.

14

БГ живите още

преди 10 месеца

Абе тези американски воени ги оставете да си плюят и да развалят времето вБГ а другите тъпири да помагат на българите че цяла България съвсем отлитя хора спасявйте си българската земя че скоро няма на какво да живеете БОГ ДА ВИ ПАЗИ

fallback