Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Свещеник от Дупница разказа пред БНР, че е получавал sms-и от Ангел Христов и Пламен Галев, известни като братя Галеви, през 11-те години, когато двамата са в неизвестност.

Oще по темата
В неделя отец Георги Паликарски трябваше да извърши опелото на починалия Ангел Христов. Погребението беше отложено заради образуваните две досъдебни производства, които трябва да установят причините за смъртта на Христов и обстоятелствата при връщането му в България.

Отец Георги Паликарски се познавал добре с "братя Галеви" и преди да бъдат осъдени и да напуснат страната. И той не знае къде са се били установили за тези 11 години, докато ги издирваха, но през това време продължавал да получава от тях sms-и.

"Въпросът е този, че ми пращаха поздрави, sms-и за Великден, за Честито Рождество Христово, Христос Воскресе. Предполагам, че sms-ите са от тях, но да са били изпращани от България, това са глупости".

Отец Георги е категоричен, че Пламен Галев не е в България: "Не, не. От някъде ще изскочи някоя сензация и за него".

Днес трябва да бъде извършена аутопсията на починалия Ангел Христов, за да стане ясна причината за смъртта му. На дупнишкото гробище вече е изкопан гробът, където ще бъде положен. Това е в близост до гробищния храм и е на видно място.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 10 месеца

тва е на църквата най-новата опция смс изповядване на грехове в зависимост от греха смсчето може и хилядарка да стигне...както кафенцето на катаджиите.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Пращали dms, sms, факс пращали на отчето!?!? Хахахаха хептен ни взеха за maйmуни. Отчето веднага на детектора на лъжата! Или и той е агент на DEA като братята Галеви? Алоуууу, ако аз открадна една кокошка с принуда ще лежа в затвора, а за тези myтри няма закони. Децата и живеят като барони с катедрите пари. Само автопарка на любовницата на живия Галев вижте колко струва, а гардове разкарат детето му от извънбрачната връзка и kифлата без да е работела нито ден. Службите знаят всичко щом ние знаем

25

Р. Ралин

преди 10 месеца

"Ой ви вази духовници, духовници и й ощ полковници. Мислите ли , че иконите не ви съзират пагоните"

fallback