Снимка: БГНЕС
fallback

Националният осигурителен институт обяви датите, на които ще се изплащат пенсиите, обезщетенията за безработица, за бременност и раждане и майчинство през юни.

Oще по темата

Възрастните хора могат да получат парите си от 7 юни – сряда до 20 юни – вторник в пощенските клонове. Плащането ще става съобразно изготвен график, който ще бъде обявен във всяка една от пощенските станции.От 1 юни вече се изплащат обезщетенията за бременност и раждане, а от 6 юни започва превеждането на парите за майчинство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 10 месеца

Когато има Задушница, трамваят, който отива към гробищата наистина е претъпкан до степен да не можеш да си поемеш въздух, така си притиснат отвсякъде. Не знам как издържат това възрастните хора, които не могат да си позволят такси, нямат личен автомобил, нито близък, който да ги закара.

13

ПроСоТо

преди 10 месеца

софиянци да не се оплакват!...Вземат най-големите заплати в държавата и за това съвсем естествено ще бъдат най-скубани..

12

Такса мощност

преди 10 месеца

Разбирам да плащам такса сградна 20-30 лв. Но да съм ползвал от октомври до април 180 лв. с 9% ДДС - това е 25 лв на месец, и да им плащам по сто. сградна на месец, затова че през апартамента ми не минава една вертикална тръба, че съм с централен топломер на входа, че в апартаменти на съседи влизат 60% от тръбите на сградна-парно, с подови отопления и водни ризи, чукане по радиатори преди и след отоплителни сезони, това не го разбирам! 300 лева всяка година губа от Топлофикация ПАРНО. Бесен съм

fallback