Снимка: БГНЕС
fallback

Строителен работник е загинал при трудова злополука в Попово. Инцидентът е станал на 29 май около 10:30 часа на обект на изхода на града, каза за БТА директорът на Инспекцията по труда в Търговище Галина Градинарова.

Загиналият е 55 годишен мъж от село Голямо Градище. При строително-ремонтни дейности той е паднал от скеле от височина около четири метра. По случая е образувано досъдебно производство.

Екип на Инспекцията е посетил строителната площадка на място. Започната е проверка за изясняване на допълнително факти и обстоятелства, довели до трагичния край.

Установено е, че работникът има сключен трудов договор, регистриран в Националната агенция за приходите. В деня на инцидента му е бил проведен задължителният инструктаж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 10 месеца

Да бе, те в Европа тичат след теб с пачките. Като за начало е добре ти да си имаш лична застраховка живот/злополука, защото при подобен проблем ти (наследниците) трябва да търсят обезщетения по съдебен ред

7

Анонимен

преди 10 месеца

Ако това беше в европейска държава фирмата щеше да плати няколко милиона на наследниците но в лаянария великите балхари връзкари дерибеи мазни българи са велики и всички са им длъжни

6

Костадин

преди 10 месеца

Ако беше учил и станал програмист, нямаше да падне от скеле и да се пребие. Да е жив и здрав и да вземе да учи нещо.

fallback