Снимка БГНЕС
fallback

Със заповед на директора на Областната дирекция на МВР в Стара Загора Лазар Христов е наложено дисциплинарно наказание "уволнение" и е прекратено служебното правоотношение на служител от Районното управление в Казанлък, управлявал служебен автомобил след употреба на алкохол.

Това съобщават от пресцентъра на Дирекцията.

През май Районната прокуратура в Стара Загора внесе обвинителен акт спрямо 51-годишен полицай, предаден на съд за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол по време на работа.

Деянието е извършено в Казанлък на 25 януари т.г. Мъжът е управлявал патрулен лек автомобил “Шкода Рапид” с концентрация на алкохол в кръвта 1.56 промила. Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което полицейският служител е обвинен, е лишаване от свобода от една до три години и глоба от 200 до 1000 лева.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

До лятото на 1995 г. бе харно,само глоби,но след това го направиха престъпление от общ характер - над 1,2 промила и повторно над 0,5.А и Валдес имаше една песен "И ловец съм и рибар съм" и бирата много вървеше на нея,не че и в момента не ми върви.Минах през старопрамен,загорка и сега съм на бургаско на път към морето.Е,не аз шофирам,вече не се минава само с глоба,както в младостта ни.

16

Иван Стратиев

преди 10 месеца

Когато е държавен служител - "почерпен", когато сме ние - "пияни". Когато ние стреляме - 'убиваме", когато полицаите стрелят - "неутрализират". Когато задлъжнеем - идва съдия изпълнител, когато някоя банка потъне - държавата я рефинансира. И т.н., и т.н.. Ако още не си разбрал, че живееш в класово и несправедливо общество - значи си *** - превод за полицаите - значи не си "информиран".

15

Анонимен

преди 10 месеца

Нарежете му мезе

fallback