Снимка: БГНЕС
fallback

Мотористът, участвал в пътен инцидент днес на обходния път на Габрово, е починал в Многопрофилна болница за активно лечение „Д-р Тота Венкова". Това потвърди за БТА д-р Минко Михов, директор на болницата.

Въпреки предприетите незабавни клинични действия, пострадалият е издъхнал. По думите на директора Д-р Михов, японецът е приет в много тежко състояние след катастрофата.

Oще по темата
63-годишният шофьор на мотоциклет катастрофира в спрял на отбивка лек автомобил по-рано днес. Мотористът е гражданин на Япония и е управлявал мотоциклет с полска регистрация, пътувал е в посока прохода „Шипка“. Мястото на инцидента е крайпътна отбивка след тунела на обхода. Първоначално от пресцентъра на Областната дирекция на МВР заявиха, че пострадалият е с фрактура на двата горни крайника и единия долен и че е настанен в габровската болница за преглед и наблюдение, без опасност за живота. Органите на МВР предстои да установят причините за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 10 месеца

Човекът не е знаеш, че масовия кроманьонец, живеещ по тези земи и носещ диагоналка, спира където му попадне за да се из пи кае например. Точно това е правил тоя по средата на пътя, с мантинели от двете страни, без отбивка.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Това е проблем, туристите никога не се завръщаг в, и от България.!

14

Анонимен

преди 10 месеца

България е единствената страна в галактиката,в която видиш ли полицай или лекар да ти помагат, ядовете ти тепърва започват

fallback