Снимка: БГНЕС
fallback

Семейството на Румина Ангелова се занимава с официални облекла вече повече от две десетилетия. Тя буквално е израснала в магазина за рокли и костюми и е виждала почти всичко.

„Тази година сред момичетата определено се търси нещо по-нестандартно, по-различно. Искат да разчупят стереотипа, който е бил досега синьо и бордо. Търсят се по-смели цветове, като жълто и оранжево”, каза тя.

Oще по темата

Оказва се, че най-евтиният вариант за официална рокля и обувки за бала започва от 400 лв. Сметката обаче може и лесно да набъбне. Въпреки че при мъжете елементите са повече, цената е по-ниска, съобщи Нова.

При момичетата пари ще трябва да се отделят и за прическа и грим. За второто цените варират между 50 и 200 лв. Но това може и да се окаже двойно. „Желателно е да се направи пробен грим, но той пак си е същата цена”, смята майсторът гримьор Светлана Христова.

Ако абитуриентът няма особени претенции, може да се облече за около 600 лв., а при дамите крайната цена на бала ще бъде средно с 250 лв. повече.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 1 година

И кога ще спре тая никому ненужна глупост? Родителите си мерят егото. Кой е по по най.

18

Хм

преди 1 година

След бала се прибрах с градския транспорт и се наспах у дома, не ми се ходеше на море за два дни да им гледам алкохолните изцепки. След десет години надебелях и помолих майка да подари костюма на един Ман от племето гали, който всеки ден минаваше по улицата в село. Сега имам още един гардероб с костюми, ризи и почти нови якета, които са за подарък на други Ман от племето гали. Дрехите не правят човека, с някои изключения,само покриват голотата...

17

Хм

преди 1 година

1994-95 година бях в последния клас и родителите ми ме разкарваха с колата до различни градове. Целта беше да си купя костюм, обувки, риза... Аз спокойно отказвах скъпите, а те настояха, че непременно трябва да бъде скъпо... Доказах им, че грешат. Сам си купих от родния град всичко. Лъскав черен габардин костюм, кремава риза, бордо вратовръзка, черни обувки, една позлатена щипка за вратовръзка, цигари, въпреки че не пуша. Помня че прегракнах от викане. Голяма глупост е балът

fallback