fallback

Без шокиращи цени на чадърите и шезлонгите през лято. Това увериха концесионери на плажове по Южното Черноморие. Поскъпване на сянката на някои ивици няма да надвишава 10-15 процента, а в началото на сезона ще заработи и мобилно приложение, през което ще можем да си резервираме чадър и шезлонг, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Всички ще имат достъп в реално време и ще могат да видят дали на този плаж има свободни чадъри, на коя линия са, да си го резервират директно и да си го заплатят онлайн, като по този начин се избягват порочни практики плащане на трети лица, допълнителни безотчетни таксувания", коментира председателят на Асоциацията за развитие на дейностите по управление на морските плажове Симеон Цветков.
Oще по темата


Концесионерите уверяват, че поскъпването на сянката няма да е повече от 15%, колкото е и увеличението на концесионната такса.

"Все пак има някакъв праг, който потребителят е способен да понесе. Това, което ми е направило впечатление, е, че най-високите цени са от порядъка на от 10 до 15 лева, което кореспондира и с близките плажове по гръцкото море, където цените са по 6, 8 до 10 евро", каза Симеон Цветков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Турист

преди 1 година

Със семесйтвото ми ходим по места с минимална възможност да срещнем българи. Това е най-добрата почивка. Отделно, където и да сме били, най-вече по летища българите се познават от десетки метри. Само по това как изглеждат, жестове, криви физиономии и т.н. Единствените хора, които могат да изядат и изпият над 200 евро в самолета, все едно не са яли с месеци. Да се снимат и да пляскат при кацане. Разбира се и парфюмите.

15

Турист

преди 1 година

На Панелният патриот *** и 200 лева да му стане чадъра и шезлонга, ще тегли бърз кредит, но ще си идея в Приморско, Китен, Слънчака, Несебър. Може да спи в 10 квадрата квартира за 100 кинта на вечер на 3 км от плажа, но ще е там. Той цени замразените полуфабрикати, евтина мастика и разбира се гадната чалга. Това сме ние - малък, но същевременно изключително *** народ. Дори, това, което имаме в момента ни е много!

14

Милен

преди 1 година

Това не ме интересува. Нека скубят някого другиго.

fallback