Снимка: БГНЕС
fallback

Близо 8000 километра от републиканската пътна мрежа са в аварийно или предаварийно състояние. Трябва да продължим започнатите инфраструктурни обекти – доизграждането на автомагистрала „Хемус“, пътя Видин – Ботевград и да започнем нови обекти, които не търпят отлагане.

Oще по темата
Надявам се да бъдем финансирани от бюджета. Ние сме и министерството на българските общини, които без наша помощ не биха се справили с бюджета. Това каза заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Шушков за БНР.

"В постоянен диалог сме с Министерство на финансите, изказахме съображенията си. В обсъждането на бюджета в Народното събрание могат да се дадат и нови предложения, но се надяваме предложението на Министерство на финансите в частта за пътно строителство да бъде подкрепено от народните представители", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 година

ПП/ДБ като дойдат на власт ще започнат да строят пътища като хората..

22

Анонимен

преди 1 година

Да ви е честита промяната. 2 години нищо не е правено по пътищата. Откраднаха парите за магистралите. А тея за ремонт на пътищата ги дадоха на пенсионерите за да гласуват за тях. Тъй де, асфалт не се яде. Карайте си с кеф по дупките на промяната.

21

Анонимен

преди 1 година

Промяната на фигуранта е факт

fallback