Снимка БГНЕС
fallback

5-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа край Свиленград, съобщиха от полицията.

На 18 април в 14:40 часа е получен сигнал за произшествие с автомобил, шофиран от 32-годишен мъж.

Той се е движил по пътя от Любимец за Свиленград, когато се е блъснал в мантинела. От удара са пострадали пътниците в колата. Синът на водача - на 5 г., е настанен за лечение в пловдивска болница в тежко състояние.

В колата са пътували още три жени - на 20, 22 и 24 г. и мъж на 35 г. Без опасност за живота в хасковската болница са настанени две от момичетата.

Униформените са тествали с техническо средство водача, който отчел положителна проба на метаамфетамин. Той е задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Дес

преди 1 година

Какво нещо ! Да не ти пука , че може да убиеш собственото си дете.

16

Лаврентий Берия

преди 1 година

Аз сериозно искам сайта да ми разясни, кой от какво се обижда - дали нашите сънародници от този етнос се обиждат от наименованието на Северо Американското племе индианци известни от книгите на Карл Май, или пък индианците, че ги сравняваме с нашия етнос? Все пак има някаква причина за кавичките и звездичките?!

15

има 3 звездички и

преди 1 година

на думата смрът! Смрътта, бате, юнашка! Такива реални думи, от речника цензурираме. Няма какво да се чудим, че цензурираме някакъв недочетен автор, който е и на всичко отгоре украинец, сега 2 месеца ще го ядат човека, че написал "мушвам" в тоалетното си романче. Няма лоша реклама обаче

fallback