fallback

Стотици хора протестираха срещу насилието над животни в цялата страна. Участниците настояват за ефективни присъди за насилниците на животни, съобщи Bulgaria ON AIR.

Повечето от демонстрантите в София бяха довели и домашните си любимци.
Oще по темата
Те заявиха, че искат общественото внимание да се насочи към Закона за защита на животните и неговото прилагане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 1 година

Тая русата грани да не е била някоя миска преди 3-4 десетилетия? Мияза ми като на конкурс за красота с въпроси от журито!

30

Анонимен

преди 1 година

Преди месец, баща ми отива до пазара, по пътя някакъв бездомен п.у.мяр тръгва да го хапе, без да е предизвикан по какъвто и начин да е било. Баща ми, колкото стар, толкова и див, му удря един хубав ***, песа изскимтява и накуцвайки тръгва да бяга. След 2 пресечки, бащата го спират полицаи, някой се оплакал за побой над животно. Две пресечки разстояние за 5 минути път! Бърза е родната милиция, другари, бърза е и ни пази!

29

Анонимен

преди 1 година

Тази сутрин се качвам в асансьора и о изненада - голяма локва в него, при това воняща. 21 етажа ЕПК и на всеки етаж поне по един пес. Едно време малцина си позволяваха да гледат животно в апартамент (особено куче), днес е голяма мода. Представям си животинката как след разходка сред фекалиите на вън се мята на дивана или на кревата с мръсните си лапички. Тотална мърлявщината и гнус.

fallback