fallback

10 000 души откриват Мотосезона в София. Шествието мина по няколко централни булеварда и създаде затруднение в движението. Не липсваше обаче празнично настроение и много музика, съобщи Bulgaria ON AIR.

Сборният пункт на столичните мото клубове бе паркинга пред залата "Арена София".
Oще по темата
В ранните часове на деня стотици мотористи започнаха да се събират пред залата и около 11:30 ч. се включиха в най-масовото каране на мотори. Крайната точка е резиденция "Бояна".

Мотото на тазгодишното издание на Мотосезон 2023 г. е "Пази мотористите, и тях някой ги чака в къщи!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

M.O.В.

преди 1 година

Много тъжно!ТукИма само около 3% нормални коментатори.Всички,които проклинате,ВНИМАВАЙТЕ!!!А колко от вас сте родени тук,даже няма смисъл да питам!

25

Анонимен

преди 1 година

Циркаджии! Такива изпълнения трябва да бъдат забранени в града. Освен че правят задръстване и пречат, ами вдигат шум и замърсяват въздуха. Да си ги правят извън града събиранията щом им е зора да си надуват двигателите. Егати селянията.

24

Име

преди 1 година

И каква е идеята на цялото това нещо? Оня розовите "се показват", а тия и те ли се показват? И какво от това? Някакви по-специални ли са или? Навсякъде призиви "Пазете ги", а те нещо не евават да се пазят. Напротив повечето карат като изтървани и се мислят за шумахери. Да им напомням ли какво стана с Шумахер? На 4 гуми е по-стабилно от на две - това трябва да е ясно.

fallback